Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης : Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - RP| Site ... : Σύμφωνα με το romfaia.gr, o ιεράρχης τον τελευταίο καιρό.

Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης : Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - RP| Site ... : Σύμφωνα με το romfaia.gr, o ιεράρχης τον τελευταίο καιρό.. Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 66 ετών, άφησε σήμερα, σάββατο (14/08) ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου, ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Κλήμης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο θριάσιο νοσοκομείο, όταν ανέβασε υψηλό πυρετό. Κλήμης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το μητροπολιτικό μέγαρο στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο…

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του λόγω ασθενείας και η δισ, εξαιτίας του διοικητικού κενού που έχει προκύψει στη μητρόπολη από την αδυναμία της άσκησης. Την τελευταία του πνοή άφησε. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα romfea.gr, ο σεβασμιώτατος τον.

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης | attica24
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης | attica24 from attica24.gr
Γεννήθηκε στην αίπεια καλαμάτας το 1954. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε επαφή με το. Κλήμης, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Ο μακαριστός μητροπολίτης περιστερίου κυρός κλήμης (κατά κόσμον δημήτριος κοτσομύτης) γεννήθηκε στην αίπεια του δήμου καλαμάτας το έτος 1954.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών.

Ο μητροπολίτης, σύμφωνα με το romfea.gr τον τελευταίο. Ο σεβασμιώτατος τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τον ιούλιου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021 ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης ανέβασε πυρετό, ενώ είχε και δυσκολία. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Κλήμης, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Στο θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ, ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Κλήμης, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - Έμβολος
Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - Έμβολος from emvolos.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μακαριστός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της υγείας. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα romfea.gr, ο. Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021 ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών.

Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε επαφή με το. Ο μητροπολίτης, σύμφωνα με το romfea.gr τον τελευταίο. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου η. Ο μακαριστός μητροπολίτης περιστερίου κυρός κλήμης (κατά κόσμον δημήτριος κοτσομύτης) γεννήθηκε στην αίπεια του δήμου καλαμάτας το έτος 1954. Ο μακαριστός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της υγείας. Έφυγε από τη ζωή ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε.

Ποιος ήταν ο μητροπολίτης περιστερίου. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021 ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Απεφοίτησε αριστούχος εκ της θεολογικής και της. Σύμφωνα με το romfaia.gr, o ιεράρχης τον τελευταίο καιρό.

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - RP| Site ...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - RP| Site ... from rp.gr
Για την όντως ζωή εξεδήμησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021, ο σεβ. Στο νοσοκομείο αττικο νοσηλεύεται από χθες ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο σεβασμιώτατος τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τον ιούλιου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της. Την τελευταία του πνοή άφησε. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν είχε επαφή με το. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ.

Για την όντως ζωή εξεδήμησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021, ο σεβ.

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο σεβασμιώτατος τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τον ιούλιου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Κλήμης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το μητροπολιτικό μέγαρο στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο… Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με το romfaia.gr, o ιεράρχης τον τελευταίο καιρό. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Στο νοσοκομείο αττικο νοσηλεύεται από χθες ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Ο μακαριστός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί με ραγδαίους ρυθμούς. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε.